I helgen samlades HBT-Liberalerna till årsmöte och beslutade om verksamheten under 2011. En ny politisk plattform kommer att arbetas fram och i det arbetet vill man även påverka Folkpartiet som 2013 skall anta ett nytt partiprogram. Som organisation i det ”EU-vänligaste” partiet vill HBT-Liberalerna starta ett Europaprojekt där man bland annat kommer sända ut minst tio medlemmar till olika Pride-evenemang i östra Europa ; ”dels för att vara ett stöd, men också för att öka våra kunskaper om hur det är att leva som HBT-person i övriga Europa och vad Sverige och EU kan göra.”
HBT-Liberalerna sätter också som mål att synas på de allt fler Pride-festivaler som arrangeras landet runt och därmed verka för ett större lokalt politiskt engagemang.
HBT-Liberalerna består av medlemmar från hela landet och man påbörjar nu arbetet med att dela upp organisationen i olika distrikt berättar omvalde ordföranden Catrine Norrgård för QX. Man tittar nu på en lösning med ett Norr, ett Stockholm, ett Väst och ett Syd-distrikt.
Till de två vice ordförandena valdes Matilda Sundquist Boox från Gävle och Christoffer Jönsson från Solna.

Övriga styrelseledamöter: Sekreterare; Torbjörn Wänn, Stockholm, kassör; Mats Nordström, Täby. Ledamöter; Rebecca Bakszt, Sollentuna, Charly Wassberg Borbos, Solna, Amanda Brihed, Huddinge, Anna Steele Karlström, Tyresö. Ersättare; Stefan Bognäs, Stockholm, Susan Aref, Västerås, Göran Stanton, Tyresö, Richard Brodd, Göteborg.


Folkpartiet på Qruisers Tema Regnbågspolitik