Den högerpopulistiska presidenten i Brasilien har återigen öppnat upp för konflikt mot hbtq-communityt i landet genom att lägga upp en video på sin twitter som visar två män som deltar i en karneval.

Videon finns, i skrivande stund , kvar på presidentens twitter och visar två män som dansar ovanpå ett litet tak under en pågående karneval. En av männen har en jockstrap på sig och penetrerar sig själv framför publiken innan den andre mannen urinerar på honom.

Han har delat videon till sina 3,5 miljoner följare och skrivit att han vill ”avslöja sanningen” om hur det går till på dessa karnevaler runt om i Brasilien. Karnevalerna är startskottet för Lent, som betyder fasta och pågår i 40 dagar, där det ofta är många hbtq-personer som deltar.

”Jag känner mig inte bekväm med att visa detta, men vi måste avslöja sanningen så att allmänheten är medvetna om detta”, skriver han.

”Det är såhär det går till på flera gatufester under den Brasilianska karnevalen. Kommentera och gör dina egna slutsater.”

Den 63-åriga presidenten har senare twittrat: ”Vad är en golden shower?”. Videon har fått stor spridning i flera olika medier, sedan den lades ut. Vittnen från karnevalen säger att de två männens agerande var en isolerad händelse.