Spice Girls stjärnan Melanie C, som dessutom överraskade på QX Gaygala 2018, kommer till Stockholm Pride tillsammans med drag-cabaret-kollektivet Sink the Pink. De kommer showa i Pride Park onsdagen 31 juli och det kommer bli dans, drag och hits. Det ryktas om en och annan Adidasbyxa i ny tappning.

Glyn Fussel skapade klubbformatet Sink The Pink för tio år sedan efter att de tröttnat på dåliga utekvällar i London. De ville inkludera hela hbtq-communityt och köra en mix av hemmafest, drag, cabaret och klubb. En pout pourri av det vi älskar mest helt enkelt! Glyn och Melanie C är gamla vänner och nu har de gått samman för att showa vidare på Pridefestivaler runt om i världen.

– Det här är en dröm som blivit sann, Sink the Pink är den mest inkluderande, roliga, fantastiska klubben som finns i London och vi tar med oss de bästa drag-artisterna för en väldigt speciell show, säger Melanie C om turnén.

Huruvida Melanie C kommer köra sina egna låter är fortfarande oklart. Men med tanke på rykten om Adidasbyxan låter det inte som en omöjlighet.

Tidigare bekräftade artister för Stockholm Pride 2019 är Pussy Riot, Village People och Icona Pop.