Jag är själv homosexuell. En vanlig man i övre medelåldern som lever som en vanlig människa. Jag hade därför glatt mig åt att på torsdagen gå ner till Bältesspännarparken, umgås med vänner och ha en trevlig kväll. Kom dit vid 21-tiden, och då uppträder Familjen Kaos, Det första jag får höra är att det står en yngre kvinna på scenen och skriker knulla ett antal gånger. När hon skrikit färdigt så spelar de en låt som heter Pulla!!
Man uppmanar från scenen att publiken skall sträcka upp två fingrar i luften medan man på scenen sjunger pulla och gör en rörelse mot sitt underliv. Är detta det som West Pride numera skall handla om?? Det var dessutom rätt många barn framför scenen.

Hela uppträdandet var råfeministiskt, och det sorgliga är att hela West Pride inte alls handlar om inkluderande, utan exkluderande. Jag kände mig som en helt vanlig, manlig bög exkluderad från hela arrangemanget. Är man inte kvinna har man tydligen inget att göra på West Pride.

Jag tycker det är en stor skandal att den ansvarige tillåts att vänstervrida (han satt ju i riksdagen för vänsterpartiet) detta arrangemang som gör att vi ”vanliga” bögar och människor känner oss exkluderade.

Antingen återgår man till det verkliga syftet med West Pride som skall vara inkluderande, opolitiskt och en trevlig träffpunkt för alla, eller så är man ärliga och döper om West Pride till ”Vänster- och feministfestivalen”. Då slipper jag och många med mig gå dit och undra vad i helsike som händer!