Den 2 augusti är det nämligen dags för en Prideklass med tema ”As Queer As it Gets”. Efteråt blir det regnbågsfärgat mingel på Urban Deli Sveavägens takterass med bland annat avantgardistiska duon The Villbergs.

Hallå, Jonathan, vad händer?
– På fredagskvällen den 2 Augusti kommer vi köra ett Prideevent på Barrys. Det ”hostas” av mig och Fredrik – men vi kommer även få hjälp av andra välkända ansikten. Jag tar träningsbiten och Fredrik, som har en unik förmåga att pusha människor.. på sitt sätt, underhåller i ”The Red Room”. Alla intäkter går oavkortat till Regnbågsfonden (350 kronor per biljett).

Varför gör ni detta?
– Personligen är jag alltid först att ropa hej på frågan om någon vill hålla i ett Pride-event eftersom det är en otroligt viktig sak, och jag är stolt över att få visa att Sveriges coolaste träningsställe är stolta över ALLA sina medlemmar. Fredrik sitter ju också i styrelsen för Regnbågsfonden, så hans engagemang i frågorna är enormt. Det kändes just därför så naturligt att vi ville skänka alla pengar vi får in på passet, 350 kronor per plats, till fonden.

Finns det platser kvar?
– Ja, till 17.00! Så skynda att boka här . Och, blir det högt tryck öppnar v upp för en till klass!