Mel C, Icona Pop, Village People, Weather Girls, Ola Salo, Mariette, Magnus Carlsson och så vidare. Listan på artister som uppträdde i Pride Park kan göras lång. Men nu är det över.
QX har recenserat varje kväll i Pride Park, du kan läsa de längre ner i artikeln, men nu är det dags för Gunn Lundemo, scenproducent, att berätta vad hon tycker om årets Pride!

Hur skulle vill du summera din Pride?
– Hektisk, fantastisk, emotionell, lärorik.

Vad tycker du, som scenproducent, var bäst i Pride Park?
– Oj, så mycket. Men från de internationella akterna så älskade jag att vi lyckades få till ett samarbete mellan Mel C och Icona Pop. Där Mel C gästade Icona Pop i I Love It. Mäktig moment. Älskar momentet där vi fick Linnea Claesson att presentera Pussy Riot och att Tiffany och Bianca Kronlöf gästade dem på scenen.
Magnus Carlsson på avslutningskvällen var fantastiskt och Ola Salos hemliga guest appereance med Mariette var något som jag tror gjorde många lyckliga.
SAPMI var en otroligt viktig och fin programpunkt på lördagen och The Weather Girls avslutade kvällen på lördagen på absolut sätt.

Hur har feedbacken varit från besökare?
– Den har mestadels varit positiv. Men fått en hel del feedback från personer som inte gillat en del också. Båda är lika viktiga, pepp men också att se vilka förbättringar man kan göra. För mig är hård kritik inget man kan ta personligt i detta sammanhanget, det handlar om Pride och communityt, inte om mig. Det finns väldigt mycket kvar att göra.

Som vadå?
– Går att göra mer på scenen. Bjuda in olika projektledare från olika organisationer som kan bidra till mer mångfald & flera perspektiv & livserfarenheter än mitt egna. Inkludera mera & lyssna mera är något man alltid kan förbättra. Vilket jag ser fram emot att göra.

Vad gör du på idag, nu när allt är över?
– Idag är jag påväg till Prag Pride. Spelar där ikväll ihop med min DJ partner Daniela Sea. Släpper musik inom 2 månader också, så sitter för fullt och planerar släpp.

Gick du med i paraden? Hur var årets tyckte du?
– Nej tyvärr, jag hade fullt upp med att soundchecka alla artister som uppträdde på kvällen. Men har sett massa bilder och filmer och det såg som vanligt underbart ut.