Dragqueens som läser sagor, en man som inte visste hur en var en man, politiska debatter och hänger man i Pride House avslutas dagen med en storslagen regnbågsgala! Admira Thunderpussy kommer leda galan och då blir det alltid succé!
Uppsala Prides storsatsning kommer ligga i Pride House, så missa ej detta!

På fredagen håller Mingel-Martin Edlund i ett storslaget event på Clarion Gillet. Han utlovar fest, happenings, musik och roliga överraskningar. Dit ska ni absolut ta er om ni vill starta Pridehelgen på bästa möjliga sätt. Martin har ordnat Pridefester och mingel flera gånger tidigare, så det blir garanterat en bra regnbågsshow!
Det är gratis också.

– Det blir aw, quiz, musik, show, härligt mingel, dans och rarjaj. Med mig har jag dessutom magiska Imaa Queen och det nya stjärnskottet Safir in the rough. More is more och det kommer Uppsala bli varse hos oss, säger Martin till QX.

Har du varit på Pride i Uppsala tidigare?
– Det är premiär för mig på Uppsala Pride och det ska bli spännande. Jag älskar stan och tycker det är så viktigt att ge fokus och uppmärksamhet till våra mindre Pridefestivaler runt om i landet. De är viktiga!