Det var inte ett varmt välkomnande när president Donald Trump åkte till Minneapolis, Minnesota, för att ragga röster. Enligt presidenten kom 92 000 personer för att höra honom tala på arenan Target Center som bara får plats med 19 000 personer.

I närheten av valmötet ligger gaybaren The Saloon som besöket till ära valde att hissa en enorm baby-trump ballong från taket.

– Det är jätteviktigt att folk ser vad som händer och vad han gör fel. Det är det baby-Trump handlar om, säger barägaren John Moore till MPR News.

Uppblåsbara baby-Trump finns i två upplagor och lånas ut till företagare i städer som presidenten besöker.

Men det var inte bara ballongen som skavde för presidenten när han besökte staden. Tidigare i veckan hamnade han också i ett Twitter-krig med Minneapolis borgmästare Jacob Frey.  Trump blev ursinnig efter administrationen fått en faktura från staden på 500 000 dollar som skulle täcka utgifter för polisskydd och avspärrningar.

På Twitter kallade presidenten Frey för en ”lättviktsborgmästare” och uppmanade staden att ”spola” honom. En uppmaning som borgmästaren tog med ro.

– Gäsp. Välkommen till Minneapolis där vi betalar våra räkningar, styr med integritet och älskar alla våra grannar, svarade Frey presidenten på Twitter.