New Jersey-drugan är på plats i Washington för Twitter-baserade nyhetskällan Happs News och har blivit en rejäl snackis kring Capitol Hill. I ett hav av trista grå kostymer sticker Pissi Myles ut med sitt stora blonda hår och röda dress.
– En galen dag i Washington! I’m flipping my wig (förlåt, men det går inte att hitta en bra översättning i sammanhanget) över de här högenergiska förhandlingarna idag, berättar hon för NBC News, som bara är en av alla de som intervjuat Pissi sedan hon muddrades innan entrén till rättens korridorer.

Heidi Przbyla, från just NBC, rapporterar att hon fått frågan om något under rättegångsinledningen överraskat henne och la direkt upp en bild på Pissi som med stolt byst skrider förbi uniformsklädda vakter.

Go Pissi säger vi!

Tillägg: Pissis namn kommer av skådespelerskan Missi Pyle, som synts i filmer som Kalle & Chokladfabriken, Big Fish och Oscarsbelönade The Artist. Hon har även spelat i serier som Two and a half Men, Mom, 2 Broke Girls och så dök hon upp i Vänner som Ross dejt Hillary, i avsnittet där han bleker sina tänder.