1988 instiftades World Aids Day för att driva kampen mot hiv och aids framåt. Det har genom åren också blivit en dag att minnas alla som gått oss förlorade i sjukdomen.

I år infaller World Aids Day på första advent, söndag den 1 december, och därför passar QX på att anordna ett juligt mingel där vi bland annat ska samla in pengar till Stiftelsen Läkare Mot AIDS forskningsfond.

Under kvällen kommer QX chefredaktör Anders Öhrman hålla i ett scensamtal med Andreas Lundstedt, som gick ut med sin hiv-status i en intervju med QX 2007 och Tobias Karlsson, som gick ut med sin hiv-status i QX i år.

RFSL Stockholms Nicklas Dennermalm som jobbar med hivprevention kommer att delta med sin expertis. Andreas Lundstedt kommer även att uppträda.

För att samla in pengar kommer QX att sälja lotter där vinsten oavkortat går till hiv-forskning, och här finns det chans att vinna en hel hög priser. Bland annat en övernattning i juniorsvit på Hotel Skeppsholmen i Stockholm för två personer, värt 6 000 kronor. Lyxkryssningar, middagar, presentkort på Mathem för 3000, biljetter till Kungliga Operan och mycket, mycket mer.

Vi kan nu erbjuda QX läsare ett begränsat antal platser, här gäller först till kvarn. Samtliga gäster måste ha OSA:t via länken.

Om du vill kan du redan nu skänka ett bidrag till Stiftelsen Läkare Mot AIDS forskningsfond och deras viktiga arbeta för att bekämpa hiv/aids. Bidrag via Swish till nummer 123 900 6958.

När: 1 december, kl 16.00-18.00

Var: Rosendals Wärdshus, Rosendalsterassen 3 i Stockholm

Hur: OSA här genom länken för att säkra din plats. (OBS! Begränsade platser, först till kvarn gäller)