I dag, den 1 december, uppmärksammar QX World Aids Day, genom att anordna ett juligt eftermiddagsmingel där vi bland annat samlar in pengar till Stiftelsen Läkare Mot AIDS forskningsfond.
På Rosendals Värdshus ute på Djurgården i Stockholm finns Andreas Lundstedt, som gick ut med sin hiv-status i en intervju med QX 2007 och Tobias Karlsson, som gick ut med sin hiv-status i QX i år. Tillsammans med QX chefredaktör Anders Öhrman, som gjorde båda intervjuerna för tidningen, uppmärksammar de vikten av att prata om hiv idag, och berättar om hur det var att komma ut.  Dessutom finns RFSL Stockholms Nicklas Dennermalm, som jobbar med hivprevention, på plats för att delta med sin expertis.

Det blir dessutom musik med just showaktuella Andreas Lundstedt.
QX kommer på plats att sälja lotter där vinsten oavkortat går till hiv-forskning, och här finns det chans att vinna finfina priser. Bland annat en övernattning i juniorsvit på Hotel Skeppsholmen i Stockholm för två personer, värt 6 000 kronor. Lyxkryssningar, middagar, presentkort på Mathem för 3000, biljetter till Kungliga Operan och mycket, mycket mer.

Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar som vi såklart vill erbjuda QX läsare, och här gäller först till kvarn. Samtliga gäster måste ha OSA:t via länken.

Om du vill kan du redan nu skänka ett bidrag till Stiftelsen Läkare Mot AIDS forskningsfond och deras viktiga arbeta för att bekämpa hiv/aids. Bidrag via Swish till nummer 123 900 6958.

1988 instiftades World Aids Day för att driva kampen mot hiv och aids framåt. Det har genom åren också blivit en dag att minnas alla som gått oss förlorade i sjukdomen.

När: 1 december, kl 16.00-18.00

Var: Rosendals Wärdshus, Rosendalsterassen 3 i Stockholm

Hur: OSA här genom länken för att säkra din plats. (OBS! Begränsade platser, först till kvarn gäller)