Den 28 januari öppnade 50-årige Mark Latunski sin dörr och släppte in polisen som letade efter den då försvunne 25-årige Kevin Bacon. Enligt polisen lät han dem gå in utan protest där de hittade Kevin hängandes död upp och ner från taket. Latunski greps på plats och erkände till att ha knivmördat Kevin, hängt upp honom naken och förtärt hans testiklar, rapporterar Pink News.

Mordet har skapat stor uppståndelse och grannarna till Grindr-kannibalen i staden Morrice med endast 900 invånare är djupt chockade.

– Man hör en massa rykten om vad som har hänt, men tänker att det är omöjligt. Och nu vet vi att det faktiskt hände. Det är ofattbart att någon kan göra en sådan sak, säger Latunskis granne till WILX 10.

– Vi alla som bor här är bönder och hjortjägare så det är en tyst och lugn by, förklarar Morrice-bon Michael Parks och fortsätter:

Blodig kiltbärande man sprang från huset

– Jag flyttade hit från Atlanta för att komma bort från människomyllret och allt vad det innebär, men jag antar att man aldrig vet vem som är ens granne.

En del grannar har däremot misstänkt att märkliga saker kan ha varit på gång i Latunskis hus. I november såg bybor hur en halvnaken man iklädd endast en läderkilt sprang skrikandes från huset, jagad av Latunski. Polis larmades till plats och noterade att den 29-årige kiltmannen hade blod i ansiktet. Men han anmälde inget brott.

Latunskis förklaring till incidenten var att 29-åringen hade tagit hans kilt, och att han jagade honom för att få tillbaka den.

Föräldrarna varnar andra

Kevin Bacons föräldrar har gått ut och tackat för det stöd de fått av allmänheten sedan det tragiska juldagsmordet och hoppas att berättelsen om Kevin kan rädda andra.

– När ni använder dessa appar var noga med att berätta för anhöriga vart ni ska och vem ni ska träffa så att ni har något slags skyddsnät, säger Kevins pappa och fortsätter:

– Han var en bra människa. Han var godhjärtad och brydde sig verkligen om personerna runt omkring honom, de han jobbade med och sin familj.