Trots hemisolering har den amerikanska programledaren och småbarnspappan Andy Cohen, 51, smittats med det nya coronaviruset. På Cohens Instagram har han delat glada bilder där han jobbar hemifrån med sin talkshow, Watch What Happens Live, tills i fredags då han efter ett par tysta dagar meddelade att han bekräftats smittats med det nya viruset.

– Efter att ha mått dåligt i ett par dagar i självkarantän har jag testat positivt för covid-19. Trots att jag känt att jag kan bita ihop för att göra Watch What Happens Live hemifrån så kommer vi nu att trycka på paus för att jag ska kunna fokusera på att bli bättre. Jag vill tacka all sjukvårdspersonal som outtröttligt jobbar för att hjälpa oss alla, och jag uppmuntrar alla att stanna hemma och ta hand om sig själva.

Andy Cohen är mest känd för att navigera oss genom dramatiken i amerikanska succéprogrammen Real Housewives. För ett år sedan blev han ensamstående pappa till sonen Benjamin med hjälp av en surrogatmamma. För en månad sedan hyllade han sonen och surrogatmamman i ett känslosamt Instagraminlägg i samband med Benjamins ettårsdag.

– För ett år sedan satt jag ensam i ett sjukhusrum med min nyfödde son och funderade över vår framtid. Då visste jag inte hur hans leende skulle lysa upp mina dagar, vilken sann glädje alla hans framsteg skulle ge mig, men framför allt visste jag inte vilken underbar pojke han skulle bli. Jag är evigt tacksam till min surrogatmamma i Kalifornien som gjorde allt det här möjligt.