Allt började med en tweet från gayporrskådisen Sean Harding som löd ”Det finns en homofobisk republikansk senator som inte är bättre än Trump, och som fortsätter att rösta för lagstiftningar som skadar LGBT- och minoritetcommunities. Alla sexarbetare jag känner har arbetat för den här mannen. Om tillräckligt många av oss berättade undrar jag om det skulle kunna få bort honom från hans position?
Harding fortsatte med ännu en tweet: ”Jag kan inte göra detta ensam. Om du är villig att stå med mig mot LG, låt mig veta”.

Reaktionerna i sociala medier lät inte vänta på sig då grejen är att den enda senatorn med initialerna är South Carolinas Lindsey Graham. Han är en republikansk senator som suttit på sin post sedan 2003 och är allmänt känd för sin anti-hbtq-agenda. Hardings tweets delades över 10, 000 gånger och de som spred detta var bland annat Oscarsvinnaren Patricia Arquette och komikern Billy Eichner.

Lindsey Graham går enligt rykten under smeknamnet ”Lady G” bland sexarbetare som varit med honom och Hardings blinkande smileysvar på en GIF av Lindsey Graham får minst sagt ses som ett bekräftande av att att det är Lindsey Graham detta handlar om.

Flera stora medier har hört av sig till Sean Harding efter tweetsen, men av rädsla för att bli stämd för förtal kan han inte säga så mycket mer. Detta är ”hot stuff” i amerikansk media nu när landet går mot val i höst. För det här skulle kunna vara ett bra tillfälle att bli av med homofoba Graham och få in demokraten Jaime Harrison på delstatens senatorposition.

Bloggaren Perez Hilton skrev också ett inlägg om ämnet efter att från olika håll fått bekräftade stories om Lindsey Grahams affärer med manliga sexarbetare. Så nu väntar alla bara på att detta ska bevisas och att fler träder fram och berättar om Graham. Bland annat taggar många grävande journalisten Ronan Farrow som var en av de som hjälpte till att blottlägga Hollywoodmogulen Harvey Weinsteins vidrigheter häromåret. Han skulle kunna få bort Graham från sin position och därmed skulle South Carolina vara kvitt den homofobe senatorn. Fortsättning lär följa.