Nyhetssajten GayMiddleEast.com rapporterade i veckan inför den brittiske premiärministern David Camerons besök i Saudiarabien att aktivister oroar sig för en 30 årig saudisk man som arresterats av den religiösa polisen.
Mannen skall via Facebook ha raggat på andra män.
Enligt GayMiidleEast är det stor risk för att mannen, som arresterades den 23 december, har utsatts eller kommer att utsättas för kroppsbestraffning och utpressning.
Uppgifterna har GayMiddleEast hämtat från den saudiska nyhetstidningen Sabaq. Enligt Sabaq skall mannen sitta i häkte hos polisen i Dammam. Polisen skall själv, efter tips, ha sökt kontakt via Facebook och man vill nu få fram ett erkännande från mannen för att säkerställa att det verkligen var han som låg bakom Facebooksidan.
GayMidlleEast har sökt Facebook för en kommentar, utan att lyckas.
GMEs syriska korrespondent Sami Hamwi berättar att den arresterade mannen är från en shiitisk region i Saudiarabien vilket kan innebära att han kommer straffas hårdare än om han tillhörde majoritetsbefolkningens sunni-inriktning. I Saudiarabien skall enligt Hamwi, som själv varit saudisk medborgare, infödda saudier som är sunni eller från en beduinstam enklare klara sig undan hårda straff än personer som tillhör nationella minoriteter eller är gästarbetare.