”Jag vill att varje person inom LGBTQ+ communityt ska veta att du är älskad och accepterad precis som du är oavsett om du kommit ut eller inte. Jag kommer varje dag i Vita Huset att kämpa för att skapa ett land där du kan vara öppen, stolt och fri – utan rädsla.” skrev Joe Biden, demokraternas huvudkandidat till presidentposten.

Kamala Harris, demokraternas vicepresidentkandidat skrev ”På #NationalComingOutDay, firar vi medlemmar av LGBTQ+ communityt, och kom ihåg att, även i dag, är det fortfarande inte säkert eller lätt att vara öppen med vem man är. Öppen eller inte, du är älskad”.

Just nu leder Biden flera tidiga valundersökningar före Donald Trump, som i sin tur skippade Coming Out Day. Han tweetade ett inlägg som Twitter sedermera censurerade då det ansågs sprida felaktig information. Detta eftersom ingen idag med klarhet kan säga hur mycket och hur lång immunitet man har efter att ha insjuknat av COVID-19. Men det brydde sig inte Trump om, utan skrev:
”Ett absolut klartecken från Vita Husets läkare igår. Det betyder att jag inte kan få det (immun) och att jag inte kan ge det. Väldigt bra att veta.”

Den 3 november är det dags för amerikanarna att gå till valurnorna.