För andra gången inom loppet av en månad har gaybaren HvLv i Kiev, Ukraina blivit attackerad av nazister. Filmer inifrån lokalen visar hur besökare på baren desperat försöker hålla emot dörren samtidigt som nazisterna slår in fönsterrutor och sliter i dörren. Möbler utanför baren sparkas sönder och de klottrar på väggarna.

Tidigare i november samlades ett hundratal utanför baren och skrek ”vitmakt” och ”död åt bögarna”, rapporterar Advocate.

Efter den senaste våldsattacken har tolv män gripits misstänkta för vandalisering. En brottskod som hbtq-aktivister i Ukraina säger används av polis för att förminska brott med homofobiska och transfobiska motiv.

Tongångarna mot hbtq-communityt i landet är hårt. Under Prideparaden i Kiev som hölls i september marscherade 7000 personer i paraden samtidigt som flera hundra motdemonstranter hade samlats för att protestera mot evenemanget.

”Vi är trötta på att vänta på förändring och vi är trötta på att behöva utstå systematisk skrämsel, press, förstörelse av fredfulla evenemang och attacker mot hbtq-communityt. Vi kräver förändring här och nu. Vi vill kunna leva fritt i vårt eget land.” sa en Pridedeltagare till ABC News under Kiev Pride.