Brittiska paret Kieran, 24, och Steven Douglas-Lane, 33, berättar för Pinknews om hur homofobiska attacker förföljer dem i deras nya hemort, Dudley i West Midlands. De hade nyss lämnat storstadslivet i Liverpool bakom sig för ett nytt jobb och en chans att börja om.
– Vår nystart visade sig bli en mardröm, säger Kieran.

På väg hem från affären förra helgen råkade de på tre tonårskillar på elscooters som började trakassera paret.
– Vi möttes av en storm av homofoba glåpord, ”f****t” och annat, varenda ord du kan tänka dig.

Tonåringarna följde efter Steven och Kieran hela vägen hem. Där inkräktade de på deras tomt, började kasta sten mot deras fönster, och hotade med att stoppa fyrverkerier i brevlådan.
– De skrek ut vår adress så att vi skulle veta att de kände till den. Sen fortsatte de att ropa svordomar utanför vår dörr, berättar Kieran.

Efter 20 minuter kom polisen. Men paret tycker att polismannen viftade bort händelsens allvar med orden: ”de är unga och har säkert glömt bort er nu och gått vidare till någon annan”.

När Steven och Kieran publicerade klipp från händelsen i sina sociala medier fick de ännu mer otrevliga kommentarer online. Nu cirkulerar TikTok-videos från anonyma källor som målar upp killparet som ”pedofiler”. West Midlands-polisen säger till Pinknews att de utreder incidenten och att man ”inte tolererar hatbrott”.

Nu, efter bara en månad i Dudley, tvekar de om de kan bo kvar.
– Vi är besvikna och känner oss bedrövade. Jag behövde övertala Kieran att Dudley är vänligt och att vi kommer få det bättre här. Vi kommer närmare familjen. Just när vi började göra oss hemmastadda händer detta. Nu är det jag som säger att vi borde flytta, berättar Steven för Birmingham Mail.