Gayporr-skådisen Sergeant Miles vars riktiga namn är Steven Miles, 39, greps tisdag den 12 april. Han misstänks ha varit en av de som stormade Kapitolium den 6 januari 2021 och anklagas för att ha överfallit och ha gjort motstånd mot polis, civil oordning och för att ha utövat fysisk våld och/eller varit beväpnad i en skyddad byggnad, rapporterar The Advocate.

Miles som har medverkat i en stor mängd gayporrfilmer har varit en uttalad supporter av USA:s tidigare president Donald Trump. I bevismaterialet mot Miles syns han på bilder från stormningen iklädd en t-shirt med texten ”Trump 2020 F*** your feelings och den klassiska röda ”Make America Great Again”-kepsen.

”Miles marcherade i en grupp till Kapitolium där han till sist tog sig fram till det avspärrade området framför West Front. Väl där konfronterade han och andra upprorsmakare poliser som patrullerade Kapitolium. Under den här konfrontationen puttade Miles och försökte slå poliser. Han fortsatte sedan in i Kapitolium där han slog sönder fönster för att sedan gå ut” står det i materialet som lämnats in till en domstol i Florida.

Här syns Miles delta i stormningen av Kapitolium den 6 januari 2021.