I en video delad av Patriot Takes på Twitter berättar högerextremisten Ethan Schmidt att han tänker jaga hbtqi-personer och allierade under årets Pridemånad, som i USA är juni.

I filmen syns han åka bil tillsammans med en vän som han presenterar som Kyle där han berättar att de två planerar att ge sig på Target-butiker i USA för att ”exponera varje satanistiskt Pride-altare” för att sen utlysa hbtqi-jakten.

”Jag tycker också om att jaga hbtq-supportrar på min fritid. Det är ett av mina favorittidsfördriv. Vi kommer snart att börja ge oss ut på jaktexpeditioner. Jaga hbtq-supportrar genom Arizona och Phoenix. Så håll ögonen öppna för du är inte säker. Om du stöttar hbtq-agendan går du inte säkert”.

Ethan Schmidt är en högerextremist som gjort sig känd för att filma när han våldsamt drar av munskydd från personer på gatan. Filmerna lägger han senare ut på sina sociala medier. Tidigare har han klargjort att hans favoritpersoner att dra av munskyddet på är cancerpatienter eftersom de är ”svaga och sårbara”.

I slutet av förra året dömdes han för böter för att en av sina munskydds-aktioner som var särskilt våldsamt.