Pleasuredrome Spa Bar i centrala London är en bad- och bastuklubb för gaykillar med Storbrtanniens generösaste öppettider: 24 timmar om dygnet 365 dagar om året är lokalerna öppna till sugna gästers förfogande. Så även på begravningsdagen för drottning Elizabeth II som ägde rum igår.

För att delta i sorgen och markera den historiska dagen gjorde de däremot för första gången ett hissnande undantag, måndag den 19 september var det porrstopp. Istället visades livesändningen från den bortgångna drottningens begravning.

”Personal och ledning för Pleasuredrome Spa uttrycker vår djupa sorg efter förlusten av hennes majestät drottning Elizabeth II. För att visa vår respekt kommer ingen musik att spelas i spaet och inga filmer kommer att visas. Biografen och den stora skärmen kommer istället att visa livesändningarna från hennes majestäts begravning genom dagen” Skrev klubben i ett uttalande på sin hemsida.

Efter begravningen hölls även en högtidlig skål för att hylla den nya kungen.

”Våra gäster bjuds in att delta i en skål för hans majestät kung Charles III. Vi bjuder på dricka, både alkoholhaltig och alkoholfri, inklusive champagne, för den kungliga skålen”.