Kelly Loving, 40 år

Kelly Loving blev 40 år.

Kelly, en 40-årig kvinna med transbakgrund sköts till döds i lördags. Hennes syster Tiffany Loving berättar för The New York Times att FBI bekräftade hennes död för familjen under söndagen.

”Hon var kärleksfull och försökte alltid hjälpa andra, istället för att fokusera på sig själv. Hon var en väldigt omhändertagande person” säger systern till The New York Times.

Daniel Aston, 28 år

Daniel Aston blev 28 år gammal.

Daniel, en 28-årig man med transbakgrund flyttade till Colorado Springs för två år sedan för att vara nära sina föräldrar. I samma tid började han att arbeta som bartender på Club Q där han också uppträdde. Hans föräldrar Sabrina och Jeff Aston brukade komma till Club Q för att titta på sonens föreställningar. Av hans vänner och kollegor beskrivs han som en lekfull och busig person.

”Vi är i chock. Först grät vi en stund men sen gick vi in i en bortdomnad fas. Jag är säker på att det kommer slå till oss snart igen. Jag tänker hela tiden att det är ett misstag, att de har fel och att han fortfarande lever”.

Derrick Rump, 38 år

Derrick Rump blev 38 år gammal.

Derrick var en 38-årig gaykille och en välkänd bartender på Club Q. Han var även ett stort Britney Spears-fan. Till Washington Post säger hans vänner att man visste om Derrick jobbade en kväll redan innan man kom in i lokalen. Då spelades alltid Toxic och Baby One More Time.

”Han var den som gjorde Club Q” säger en stamgäst.

”Han var otroligt välkomnande, varje gång man såg honom var han positiv och genuint snäll” minns en annan stammis till Washington Post.

Ashley Paugh, 35 år

Ashley Paugh blev 35 år gammal.

Ashley var mamma till dottern Ryleigh och gift med sin gymnasiekärlek Kurt Paugh. Även om hon inte själv identifierade sig som hbtq var hon en stark allierad som bland annat arbetade med unga hbtq-personer som inte kunde bo kvar med sina biologiska familjer. Till 11 News berättar hennes man om sin förlorade partner.

”Hon var en helt fantastisk mamma. Hennes dotter var hennes hela värld och hon var så stolt över Ryleigh. Hon var en kärleksfull moster/faster med många systerbarn och brorsbarn som alla är förkrossade över hennes bortgång. Hon hade ett enormt hjärta och brydde sig verkligen om andra. Genom hennes engagerade arbete i organisationen Kids Crossing hjälpte hon många fosterbarn att hitta kärleksfulla hem. Hon gjorde allt för barn och reste Colorado runt för att hjälpa dem. Hon arbetade också nära med hbtq-communityt för att hitta välkomnande familjehem för fosterbarn”.

Raymond Green Vance, 22 år

Raymond blev 22 år gammal.

Raymond var en 22-årig heterosexuell man som var på Club Q för första gången i lördags för att fira en födelsedag och titta på ett uppträdande tillsammans med sin flickvän och hennes föräldrar. Hans familj beskriver honom som en ”stark allierad” till hbtq-communityt som var vänlig, osjälvisk och som stod upp för andra.

”Hans frånvaro kommer att lämna våra hjärtan krossade i resten av våra liv” skrev familjen i ett uttalande.