Den 28 oktober var Denniz Esping med sina vänner på klubben Nöjesfabriken i Karlstad. När han gick på toaletten blev han trakasserad av ett par killar som öppnade dörren och skrattade åt honom. De kallade honom för ”jävla hora” och ”jävla bög”. När Denniz skulle gå ut från toaletten blev han slagen i ryggen av en av killarna, vilket gjorde att han nästan trillade omkull. Då kallade Denniz på hjälp.
Han vände sig till vakten som stod vid toaletterna.
– Jag såg att han såg hela händelsen så jag gick fram och frågade vad han höll på med, varför reagerade han inte? Då sa han att han skulle ta hand om det. 

Denniz gick därifrån, men såg sen att vakten ”high fivear” killen som trakasserat honom.
– Han sa ”Det är lugnt brorsan, jag kommer inte kasta ut dig över en bög”

Denniz valde därför att gå till en annan vakt som sa att ”det var inte hans problem”. Denniz gav då upp och gick tillbaka till dansgolvet. Men de två killarna från toaletten ska då ha letat upp Denniz och knuffade honom hårt i ryggen.
– Han sa ”Jävla hora. Så går det jävla bög, försök inte att få mig utkastad.”

Då kände Denniz att läget hade eskalerat och valde att lämna klubben eftersom han inte kände sig trygg. 

I efterhand har Denniz tagit kontakt med Nöjesfabriken och fått svar av platschefen Malin Lundberg.
Hon säger att de tar sådana här händelser på stort allvar och att hon veckan efter samlade alla i personalen för att prata om incidenten. Men det var ingen som kände till händelsen, den syntes heller inte i klubbens kameraövervakning.
– Självklart kan det ha hänt, men vi och personalen känner inte till händelsen, säger Malin Lundberg till QX.

 Vakten som stod vid toan nekade också till anklagelserna.
– Efter att ha berättat om incidenten för vår vaktchef kände vi viss tveksamhet över att en av våra vakter ens skulle kunna uttrycka sig på det sätt som Denniz beskriver, säger Malin Lundberg.

Malin säger dock att de tar det här på största allvar och att ärendet inte är avslutat än. Men hon noterar samtidigt svårigheten i att komma vidare när signalementet är så pass otydligt och ingen på Nöjesfabriken verkar ha sett eller hört om själva händelsen.
–  
Självklart vill vi att alla ska känna sig trygga hos oss. Vi vill också att all vår personal ska dela våra värderingar om människors lika värde och vi arbetar kontinuerligt med dessa frågor. Nöjesfabriken välkomnar alla typer av människor, berättar Malin Lundberg.

Denniz menar tvärtom att hans uppfattning om Nöjesfabriken är att det är ganska vanligt att bli trakasserad där.
– Jag har nog aldrig varit där en enda gång utan att ha blivit kallad för bög av andra besökare.

Denniz Esping funderar nu på att polisanmäla händelsen.