World Aids Day, eller Världsaidsdagen, har i helgen uppmärksammats på bland annat SLM, vid en insamlingsgala i Skellefteå och med adventsmässa i Växjö domkyrka.
Idag på självaste dagen blir det som vi tidigare skrivit om en stor WAD-gala i Stockholm där överskottet går till Nokas Ark.
Och för andra året i rad genomförs en, redan ny, fullbokad middag på Torget. Bakom arrangemanget står även i år Leo b. samt personalen på restaurangen.
Världsaidsdagen uppmärksammas landet runt med olika seminarier, ljuständningar och så fester som syftar till att samla in pengar till Stiftelsen Läkare mot Aids.
– Det kommer vankas lättsam underhållning med musik, kärlek, humor
och ett och annat ”bus”, berättar Leo b.
Middagen har en kostnad på 800 kronor och inleds vid 18. Den är som sagt fullbokad, men till eftersläppet som startar vid 21 är öppen och har en frivillig entré på 100 kronor.
Inför årets Världsaidsdag har Posithiva Gruppen fått hjälp av fotografen Jonas Norén och en härlig hög strippande tomtenissar. Intäkterna från försäljningen går till organisationens stödfond som ger stöd till hiv-positiva i behov. Via QX Shop kan du köpa vykorten. 6 stycken för 100 kronor och hela behållningen (dvs exklusive moms) går direkt till Posithiva Gruppens stödfond.
I QX GayMap kan du se listan över evenemang underdagen. Se länken nedan eller sök på din egen stad.

Här kan du uppmärksamma Världsaidsdagen 2014

Köp vykorten till stöd för Posithiva Gruppens stödfond här.

Carniat Molida sjunger in den rosa julen på MumsMums fredagsfest