Just nu pågår en rättegång i Storbritannien mot 1993 års vinnare av Mr Gay UK-titeln. Anthony Morley, idag 36, skall enligt polisen ha tagit hem Damian Oldfield och efter att de haft sex huggit honom 30 gånger med en kniv. Några av huggen skall ha skett efter att Damien avlidit. Han gick så hårt åt offret att delar av benen och bröstet skurits loss.
När polisen den 24 april i år kom till Morleys hem hittade man delar av muskler, skinn och kött under Oldfields nakna kropp.
Vid rättegången hävdade åklagaren i går att Morley, som arbetar som kock, tillagat några av de bitar kött han skurit av sitt offer och smakat på det innan han kastat bort resterna.
De två männen skall ha känt varandra under en tid och i de textmeddelanden som polisen kunnat spåra skall Morley sagt att han haft problem med sex ”men vill pröva igen” men att han ”vill ta det lugnt”.
Enligt uppgifter som återges av Pinknews.co.uk skall Morley efter att ha tillkallat polis via en takeaway-restaurang i närheten ha sagt att Oldfield ”försökt våldta mig”.
Försvarsadvokaten hävdar att hans klient är skyldig till dråp, inte mord, och menar att han kan ha blivit provocerad och kan ha en mental störning.