Sverigedemokraterna pratar om massinvandring. Att använda ett ord som ”massinvandring” kan inte vara för något annat än att skapa en bild av att det är ”jättemånga” det handlar om. Enligt Statistiska Centralbyrån var invandringen 2007 knappt 100 000 personer. Det är ungefär en procent av befolkningen. En hundradel. Den stora massan som de vill att vi ska se framför oss är en fjuttig hundradel av befolkningen.

Att beskriva det som ”massinvandring” tycker jag är vilseledande. Det är falskt. Men det har å andra sidan aldrig legat i de här organisationernas intresse att beskriva verkligheten på ett sanningsenligt sätt.

De har alltid skapat egna ”sanningar” utifrån ihopdiktade utredningar och rapporter för att ge trovärdighet åt deras påståenden om såväl invandrare som homosexuella. De hänvisar till forskningen X och rapporten Y som vid närmare granskning ofta visar sig aldrig ha existerat eller vars trovärdighet starkt kan ifrågasättas. Allt i syfte att misskreditera och att spä på eller skapa redan befintliga negativa attityder gentemot vissa grupper av människor.

Som ett exempel på hur man uttrycker sig för att skapa missaktning gentemot en grupp människor kan nämnas Sverigedemokraternas partisekreterare som menar att homosexualitet är en avart. Indirekt blir då den homosexuelle en avart. Den bilden förstärker man genom att ofta också nämna pedofili och djursex när man talar om homosexualitet. Anledningen är uppenbar. En avart är dålig och den gör man sig av med. Ungefär på samma sätt som man avlägsnar en cancersvulst på samhällskroppen.

Det finns en systematik i deras retorik och påhittade eller förvanskade fakta för att på så sätt skapa legitimitet åt sina främlingsfientliga och homofobiska slutsatser och påståenden.

De hänger upp en stor del av sin argumentation på att är man i Sverige ska man vara svensk. Man ska assimileras. Men de talar de aldrig om vad det är som gör en svensk till en svensk, vad det är som är unika egenskaper eller kulturella uttryck som skiljer en svensk från resten av befolkningen på jorden.
Men då kan jag beskriva vad jag menar är att vara svensk. Och jag är övertygad om att de allra flesta i Sverige delar min uppfattning. Det är att tro på varje människas okränkbara värde, det är att tro på alla människors lika och unika värde och det är att vara en frihamn för den som flyr förföljelse, tortyr och risk att bli dödad i sitt hemland.

Lyssna noga alla ni främlingsfientliga, rassar, nassar och homofober. Det är dags att ni assimilerar er och blir som alla vi andra. Här i Sverige tror vi på alla människors lika värde. Här välkomnar vi människor från andra länder. Här är det okej för män att suga kuk och för brudar att slicka fitta.
Men det är fan i mig inte okej att skära huvudet av en bög och placera huvudet på köksbordet och sedan rista in ett hakkors i bordsskivan. Det är inte okej att hugga ner en bög med 64 knivhugg och det är inte svenskt att vara flera stycken som misshandlar och nästan sparkar ihjäl en bög som går i prideparaden. Det är bara sjukt omänskligt och ovärdigt en riktig svensk.

Kan ni inte acceptera det så är det bara att dra. Fattar ni? Assimilera er eller kryp tillbaks långt in i era dunkla, vidriga hålor där ni kom ifrån.

Det finns ingen plats för er här. Ni smutsar ner Sverige. Ni förorenar mitt fosterland.

Jag är så jävla trött på er som kallar er för svenskar och som beter sig som svin.


Anders S på Qruiser
blogg.andsel.net