Det är en festlig miljö där deltagarna är en del av både arbetet och festen vilken bjuder till många nya kontakter, insikter och upplevelser.

Festivalen har redan varit igång i fem dagar, och bjudit på bland annat köpenhamnspremiär för filmen Travel Queeries av Elliat Graney-Sauckey (USA), workshops om att vara femme samt rasism i queerscenen, BDSM-diskussionsforum, stor oil wrestling-turnering och roligt rave-party.

Det som väntar i helgen är festivalens stora fest fredag kväll samt sex-partyt som är lördagens speciella evenemang. Du kan även delta i workshops om gender play (lördag 13.00), Pole dancing ( lördag 18.00), se filmen Travel Queeries (lördag 12.00) eller gå i en queer demonstration (lördag 14.00).

Sex-partyt är en viktig del i festivalens sex-positiva inställning, och med regler som ska godkännas innan man går in och deltagare som kontrollerar att allt går bra till, vill man skapa en trygg miljö och uppmuntra till en fri och experimentell inställning till sex.

Ta på glitterskorna, kepsen, mustachen eller korsetten eller var bara ditt vanliga fina jag och kom på en queer upplevelse i sommar-Köpenhamn där allt är möjligt.

Tiderna är preliminära och kan ändras efter hand, schemat finns på festivalen.