Alltså, Leila K… hur lyckaes ni med det, och vad kommer hon att göra?
– Jag såg att hon började giga igen så jag kontaktade hennes management och gav ett erbjudande de inte kunde motstå! Extra kul är att hennes sommargig har varit extremt lyckade, samtal hon  hyllas av både publik och recensenter! Hon har ju minst sagt haft några svåra år bakom sig, men nu verkar det som The K is back! Hon kommer att riva av sina största hits som Open sesame, Ca plane pour moi och självklart Electric! Förutom henne blir det sedan tre dansgolv med Anders Olsson 90´s-golv, Stay Shorelines Indie-musik och ett housegolv med några av Sveriges största DJ-stjärnor. De sistnämnda släpper vi vilka det är några dagar innan. Men få kommer att bli besvikna om jag säger så…

Ni har en egen underklädesfest i år i samarbete med Charm my snake, vad ska man göra för att få underkläder?
– Man köper en inträdesbiljett och då får man ett par värda 299 kr samt en snygg ryggsäck och mobilhållare med Backdoors logga! Helt enkelt så sparar man 79 kr att gå på vår fest!

På den festen blir det tre olika dansgolv, är könen förbjudna att visats på varandras dansgolv?
– Ja, Vi ville separera män och kvinnor men samtidigt ha ett mixat golv för de som vill. Så det blir ett för enbart män, ett för kvinnor och ett mixat. All personal- och DJ´s på Backdoor kommer springa runt i enbart snygga underkläder denna afton!

Vilket dansgolv blir snuskigast, männens, kvinnorna eller det mixade?
– Jag hoppas att alla får det trevligt…

Vad kan vi förvänta oss av den stora dj-kvällen med Sebjak och Axel Boman & Joel Mull?
– Sebjak har stängt Summerburst och Bomull är ansedda att vara några av världens bästa DJ´s och som Back 2 back-duo är de verkligen stekheta. Så helt klart stora förväntningar! Vi har även ett hits- och rajraj golv för de som vill kunna sjunga med i låtarna.

Vad kommer Dani Robles, Antonio Miracle & Allen King bjuda på?
– De kommer att agera värdar och dansa lite. Sista gången Dani Robles var här bjöd de på en ”sug och påsättar-fest” utan dess like inom tre minuter. Jag är sannerligen inte pryd, men då blev till och med jag generad…

Vad ser du själv mest fram emot under Pride?
– Är det B att säga när det är över? Som arrangör har man en sån enorm press på sig och man vill att allt ska lyckas och bli trevligt för alla inblandade. Och då är det även hög tid att planera bakdörrens ettårskalas. Vi jobbar på en fierce och härlig skandaldrottning som har mer mugshots än de flesta badboys att komma och ”hosta”. Vi får se hur det går.