Ni kör en stor fest i Butchers church, med KOXBOX. Berätta, vad händer?
– Den festen har verkligen vuxit i omfång under resans gång. Vi landade snabbt i att vi ville samarbeta med Lana och Maria dom grymma eldsjälarna bakom Foto och då även Koxbox.

Med tjejerna med på tåget så känner vi verkligen att festen täcker hela spektrat från hands-in-the-air-party till underbar dekadens och sexuell frigörelse, jag menar vad kan man sakna då? Nej, just det ingenting!

 

Shirley Clamp som housediva? Berätta!

–  Hon har för det första en en röst skänkt från ovan eller nått liknande, och hon är en av de mest sympatiska och roliga människor man kan jobba med. Men så vill vi även ha fokus på hennes fantastiska röst och ta henne från allt med schlager och HUR kan inte hon bli den mest perfekta house- divan någonsin? Exakt !

 

Det kommer dessutom en hemlig akt dit, varför är den hemlig?
– Av den enkla anledningen att den är så jävla bra. Vi vill att våra gäster ska uppleva hur kvällarna utvecklas och ändrar skepnad ju längre natten går. Sen vill vi också att om man är nyfiken på vad som händer på våra fester, ja då får man helt enkelt gå på den festen och se vad som händer?
 
På onsdagen blir det Pool Afterparty, och på fredagen Sportsnight på King Kong, kommer folk verkligen i badbyxor och sportoutfit dessa kvällar?

– Folk har varit duktiga på att haka på i det temat under åren, när missar folk chansen att få visa lite extra hud utan att behöva förklara sig.

Hur kommer det sig att ni bokat Boney M?
– Jag undrar väl snarare hur kan ingen INTE ha bokat Boney M ännu?

Edward af Sillen återvänder som dj på lördagen, hur kom ni på att locka honom tillbaka?

– Nu om någonsin så är det väl ett ypperligt tillfälle att släpa ut honom igen. Eftersom detta blir det första året på över ett årtionde sen det var en stor gayfest på München så vill vi ha nyckelpersoner på plats som var med och minns magi vi brukade uppleva tillsammans. Och vi vet allt för väl att Ronny och Edward kommer att trigga varandra till MAX den här natten och jag ser fram emot att se hur allt detta kan komma att sluta faktiskt.

Ni har bar i parken i år, vad serveras där? Mat?
– Ja, vi upprepar förra årets succé med bar vid Kinkyområdet, vi funkade så bra ihop förra året och hade så roligt tillsammans så vi kör igen. Men mat?! Vem fan har tid för det? Nej, hud, shade och dricka är vår devis för veckan som kommer.
 
Hur har ni tänkt kring att det är Euro Pride i år?
– När vi började vår planering så tänkte vi först bar i parken och två externa produktioner.

Sen började vi titta på dessa produktioner och sa till varandra att i år så är det ”Go big, or go home” som gäller så det fick bli vår måttstock för det här året. Så nu gör vi även ett samarbete kring den officiella efterfesten för Run for Pride på Café Opera på tisdagen där Sanna La Fleur kommer att köra så även där landade vi en bokning som vi är superexalterade över och så gör vi  en Open air Closing Party på Trädgården ihop med ännu en tung bokning för söndagen. 12 timmars party ute i solen med några av det bästa lokala dj-akterna man kan hitta PLUS House-legenden Robert Owens, som i princip sjungit in alla de stora gamla house-hitsen som även dj:ar. Vi känner att det är viktig att vi fortsätter att hålla Stockholm högt upp på rankningen bland topp-resemål i världen för hbtq-turister.