Pried-firandet är långt ifrån slut för säsongen! Nu till helgen är det dags i Karlstad där Värmland Pride, som just nu turnérar runt i en rad städer i länet.

På lördag blir det parad i Karlstad och ni hittar bland annat QX Shop i samband med Pride-parken. Där kommer även DJ Katja Gustafsson finnas och leda paraden i dans genom stan. Till festivalens ära har hon nu släppt en mix med en uppåt-tempolåt

– Det är en härlig elektronisk instrumental låt som tar dig iväg på en äventyrlig resa och uppmanar till firandet av livet, beskriver hon själv sitt verk.
–  Alla har rätten till att älska vem de vill! Alla har rätten att vara den person de är och vill vara. Jag uppmanar gemene man att stötta all världens prideparader så att framtidens barn får växa upp utan att behöva känna någon som helst skam och bara kan vara precis som de själva vill vara. Vi vill alla ha den rätten att få känna oss fria.

Katja berättar även att ett nytt album är på gång och släpps under hösten.

I helgen är det även Pridefirande i Södertälje, Härnösand, Östersund och Border-Pride mellan Haparanda och finska Torneå