– Jag och Petter fraktade ner den igår, säger Karl Fredrik på telefon. Så idag kan vi fokusera på hur vi ska se ut i paraden.
Regnbågsportalen har tagit 120 timmar att få färdig, tio personer har arbetat med den, den är gjord av 5000 nejlikor, väger ett halvt ton, är sex meter bred och 3,5 m hög.
– Det är ju viktigt att man kan gå i högklackat och ha stora peruker på huvudet när man gå igenom den, säger Karl Fredrik.
Själv ska han gå med Petter och två trädgårdsmästarvänner.
– Jag och Petter ska ha varsin skottkärra med blommor och jag ska ha mitt bruna skinnförkläde och stråhatt, lite som jag brukar ha på tv, säger han.
– Det känns viktigt att gå i paraden, även om jag själv lever öppet utan problem så finns det andra som det är svårare för, både här hemma och utomlands, så jag går för dem, säger han.
Det är från tv-programmet Karl Fredrik på Österlen på TV4 som vi lärt känn Karl Fredrik och hans pojkvän Petter. Och de är i full gång att spela in säsong tre.
– Filmteamet har varit här i flera dagar nu och kommer snart tillbaka igen och spelar in mer. Det är långa dagar, men jättekul. Den nya säsongen börjar sändas i vår någon gång.
Och så har du ju ett eget mousserande vin, hur har det gått i sommar?
– Det säljer som smör! Jag fick precis veta att det gått om Leif GWs vin, det kändes stort (skrattar). Och det kommer fler nyheter i höst. Men nu först är det Pride och invigning i Malmö och det ska bli jättekul!