Imorgon fredag 27 aug och lördag 28 augusti är det Pride i Örebro och i samband med det kommer KIF damer att samla i pengar till RFSL.
– Det är en självklarhet för oss att stå upp för alla människors lika värde. Både under firandet av Pride och i vardagen. Därför är det en ära för mig att alltid få kliva ut på planen med den regnbågsfärgade kaptensbindeln på armen, säger Frida Abrahamsson, lagkapten i KIF Örebro.

Fredrik Stengarn, ordförande i KIF Örebro:
– Vi har genom åren deltagit på Nerike Pride på många olika sätt, eftersom vi står bakom samma värderingar. När vi i år har en match i nära anslutning till Nerike Pride vill vi passa på att manifestera detta genom att samla in pengar till RFSL Örebro.

Pengarna som samlas in via KIF Örebros Swishnummer kommer oavkortat att gå till RFSL Örebros ungdomsverksamhet som bland annat består av återkommande cafékvällar.

Insamlingen pågår från och med imorgon fredagen den 27 augusti i samband med att Nerike Pride 2021 startar och avslutas måndag kväll, den 30 augusti, efter att matchen mellan KIF Örebro och Linköping är avslutad.

Länk till swish och info finns här!