Går ni i giftastankar och har tänkt slå till innan sommaren är slut? Som vill göra något annorlunda av ert bröllop, och synas i media och få ert bröllop bekostat? Då kanske ni är paret som söks för det första samkönade bröllopet i Icebar Stockholm? Baren lanserade tidigare i år möjligheten att vigas hos dem, men väntar ivrigt på att få hålla sitt första homobröllop. Nu vill dom ändra på det.

– Vi vill lyfta fram att man som alternativ till tre minuter i Stadshuset kan viga sig hos oss i Icebar Stockholms unika, coola miljö. Vi paketerar speciella vigselpaket och har en vigselförrättare som brinner för frågan kring samkönade vigslar, berättar Marcus Majewski, VD för Icebar Stockholm.

Under Pride anordnar den populära baren alltså ett event då ett par kommer att få chansen att byta ringar med varandra i isbaren. Vinnaren får ha ett Icebar Wedding till ett värde av 8000 kronor. I detta ingår: 45 minuters hyra av Isbaren med plats för 60 gäster, vigselförrättare, vittnen, drinkar (med refills!) för brudparet, blommor & renskinn under vigselakten, två glas från isbaren att ta med hem som minne och ett Mood DeLuxe-rum inklusive frukost för två personer för bröllopsnatten! Dessutom får det vinnande paret tre konsultationstimmar till ett värde av 3000 kronor av stylisten Kenny Eriksson!
Och för er som undrar, givetvis får alla gäster låna blå vintercaper så att de inte fryser under akten…

Motivera bara varför just ni ska vinna ett bröllop i isbaren och därmed bli det första samkönade paret som vigs där. En omröstning kommer sedan ske på Icebar Stockholms webbplats. Skicka motiveringen samt en bild på er HÄR

Senast anmälningsdatum för ansökan 3 juli, vinnaren får svar den 12 juli.