Mr Gay Sweden anordnas i vanlig ordning på fredagen under Stockholm Pride av Navid Kabiri med CLEAN GROUP. En nyhet för i år är att de tävlande slåss om ett modellkontrakt…

Hallå Mindy, vad gör dig till en bra Mr Gay-värd?
– Åh. Jag brinner för gayrättigheter och vill att utvecklingen går framår så att vi alla har samma rättigheter. Jag har gaypersoner i min familj och är god vän med många homosexuella så för mig är det viktigt att ta ställning. Jag vill att årets Mr gay ska bli den roligaste hittills och den mest omtalade så att vi kan genomföra någon slags positiv förändring. Varje steg är viktigt.

Vad tycker du om Sverige och gaycommunityt här?
– Jag älskar Sverige och ert gaycommunity! Ni är bäst! Så äkta, sanna, generösa och dessutom supersnygga och supersexiga (skrattar).

Har du träffat Jean-Pierre förut?
– Ja, och jag tycker han är fantastisk! Vi kommer definitivt få till en bra kväll ihop. Jag är så förväntansfull och exalterad.

Förra året besökte du Stockholm Pride för första gången, vilket minne tar du med dig därifrån?
– Förra årets Pride kommer jag för alltid att bära med mig. Under paraden strömmade så mycket kärlek genom hela stan och det var en magisk upplevelse. Jag har berättat för ALLA hur fantastiskt det var när folk sjöng, dansade och bara log. Det ska bli så kul att få vara del av denna fest en gång till!

Förra året ledde Maria Montazami Mr gay med Jean Pierre. I år tar hennes ex-bästis Mindy över stafettpinnen.