Ni dyker återigen upp under Pride på ett gäng fester, vad får er att fortsätta?
– Livet är en fest och så länge man har motivation och inspiration så vill man alltid bjuda på något nytt och bättre! Vi älskar vårt jobb!
Daniela Sea från The L Word dyker upp på en av era fester, vad ska hon göra och hur kommer det sig?
– Vi är jättestolta att få hit Daniela Sea. Vi träffade henne på en festival när vi spelade i Tyskland och klickade direkt, så hon kommer hit och bjuder på ett grymt dj-set på ”Den Stora efterfesten” på lördagen. Hon är musiker från grunden men vi kommer att vara med och förbereda hennes sexiga DJ-set när hon kommer till vår dj skola RLC-dj-center.
Ni har spelat över hela världen det senaste året, vilket gig har varit roligast, nåt som sticker ut?
– Tyskland är alltid kul då vi har en hel del engagerade fans där. Vi får skriva autografer och tjejerna ropar Swedish Dyke Vibes efter oss när vi går förbi. Sen var Mexico och Italien vilket också var riktigt kul! När vi åker ut i världen spelar vi elektronisk musik, och det är det vi är mest kända för. I Sverige är det däremot ganska mycket kommersiell musik som gäller.
Det känns som ni har lyckats ut till brudar som inte gick ut förut, vad är hemligheten bakom era framgångar?
– Dels att vi skapar en internationell standard på våra fester och så tror jag att hemligheten är att vi själva är dj:s och vet hur viktig musiken är för en klubb för att skapa en grym stämning från början till slut. Sedan är våra gäster dom coolaste och snyggaste personerna i världen så det är vi också ytterst tacksamma för.
Vilken låt kommer blir Prides stora dansanthem?
– I år är det nog sommardängan med Avicii – Wake me up.

ONS 31 JULI
CLUB KG PRIDE PARTY @ DEBASER SLUSSEN

En fet DJ-lineup med grymma brudar på scen och dans dans dans!
DEBASER SLUSSEN, kl 22-03, 20 år, 120 förköp och 200 kr i dörren.

FRE 2 AUG
CLUB X

Exklusiva mixade gayklubben kör i år igenom efter en riktigt lyckad pridefest förra året. Fri entré på gästlista innan midnatt.
Regeringsgatan 61. 22-03.

LÖR 03 AUG
DEN STORA EFTERFESTEN @ DEBASER MEDIS

För tredje året i rad blir det fet fest på Debaser Medis! Stora Scen, Baren och 1 trappa upp fylls av dj:s som ser till att ni får festa så mycket ni bara kan efter paraden.
DEBASER MEDIS, kl 22-03, 20 år, förköp 200 kr och i dörren 250 kr