Ramsby&Fischerström gör flatpod i PrideHouse

Jag möter upp Cissi Ramsby, ena halvan av Ramsby&Fischerström-podcast, i PridePark. Lovisa har inte kommit fram från Göteborg ännu och kan därför inte vara med. Imorgon ska de båda brudarna spela in en live-podcast i PrideHouse, Lava.
– Vi har precis som alltid inte förberett så mycket utan mest några punkter, fast vi brukar aldrig följa dem ändå, säger Cissi

I maj spelade brudarna in en pod på WestPride och det blev en succé och allt tyder på att det kommer upprepas. Det kommer att tävlas och i vinstpotten fins fin fina priser, bland annat en års prenumeration av QX.
– Tävlingarna är hemliga än så länge, men jag kan avslöja att en av dem kommer att gå ut på att imitera ett djur.

Vilket djur skulle du själv välja?
– Jag skulle nog göra en höna eller kalkon.

Det ryktas om att det kommer dyka upp några gäster under kvällen men allt är ännu väldigt hemligt.
– Det kommer förhoppningsvis några gäster men publiken är också välkomna att delta, har man en fråga eller vill man säga något så räck upp handen och prata.

Kommer det finnas någon intimspray i vinstlådan som vanligt?
– Nej, det kommer det inte. Vi fokuserar väldigt mycket på sex annars så vi kände att vi inte ville ha med den. Vi är egentligen ingen sexpod, även fast sex är otroligt kul och bra, vi är faktiskt en hbtq-pod, en gaypod helt enkelt.

Har du något pride-tips?
– Ja alltså, ligg ihjäl er. Det är det Pride är till för, det är till för många saker. Vi ska alla mötas i kärlek, acceptans och fred men sedan så vet alla också att här får man ligga. Bli kär kan man också bli, jag tänker att jag kanske ska göra det nu.

Du ska alltså hitta den stora kärleken?
– Ja, men jag tänker att hon borde finnas här, eller han, det vet man inte.

Missa alltså inte Cissi Ramsby och Lovisa Fischerströms live-pod klockan 14:00–16:30 i PrideHouse, Lava.