För två år sedan skrev TEEO I Adore Me, om att vara på en fantastisk plats i livet, där han sjunger om att älska sig själv och att känna sig ostoppbar. Men i själva verket var han på en mörk plats, men han skrev låten för att intala sig själv att han befann sig där han ville vara.
– Låten blev en kollektiv manifestation där vi som HBTQIA-community intalar oss att vi befinner oss i en värld där vi alla är oslagbara och älskade för vilka vi är. En värld som vi tyvärr inte riktigt lever i ännu, men som vi, med kärlek och utbildning kring ämnet, kan skapa.

TEEO berättar att låten belyser flera problem som man som HBTQIA-person får ta itu med i livet, men att saker löser sig och i slutändan kan ingenting stoppa oss.
– Jag tror att allvar i kombination med positivt tänk, är extremt viktigt för att kunna hålla kämparglöden uppe. Den har även en catchy melodi som man lätt kan sjunga med i och som sätter sig. 

Han definierar sig själv som homosexuell, men stänger aldrig några dörrar.
– Jag tycker det är viktigt att aldrig begränsa sin kärlek!

TEEO, som deltagit som WestPride-artist både 2021 och 2022, kommer att framföra I Adore Me i Bältesspännarparken i dag torsdag 8 juni samt på lördag efter paraden den 10 juni.
– Jag älskar stämningen under West Pride, du känner dig verkligen ett med publiken, då många av oss delar på liknande historier.  Jag hoppas att I Adore Me blir uppskattad och vill tro att låtens budskap kommer att nå fram. Och eftersom detta är mitt första år på West Pride där giggen framförs utomhus, hoppas jag ju såklart på härligt väder också.