– Jag har varit intresserad av att skapa ett regnbågskvarter i Göteborg, och när Checkpoint Charlies ägare frågade om jag ville hitta på något så kändes det helrätt. Det ligger ju precis mellan två populära regnbågsställen, berättar Pierre för QX.
Med Roar vill Pierre skapa en regnbågsklubb där alla har kul eftersom han själv alltid haft sina roligaste kvällar på regnbågsställen.

Musikaliskt så kör Roar hits på ett dansgolv, men Pierre vill också lyfta fram lite tyngre tongångar.
– Jag vill att det ska bli lite Berlinsk underground-känsla, hålla det lite hårdare liksom. Alla ska få sitt.

Hur har bemötandet varit sedan starten?
-Jättebra! Jag gillar att vi kan hjälpas åt att skapa ett regnbågskvarter, det blir roligare om man stöttar och lyfter varandra. Jag är helt övertygad om att ett regnbågskvarter gynnar alla i slutändan.  Och det har varit jätteblandad och kul publik som hittat hit hittills.

Så vem är du då?
– Jag är en modedesigner från Miami som startade selfiemuseumet Milajki och har varit klubbdirektör inom fotboll. Jag vill inspirera och ständigt testa nya saker. Som på lördag då jag under paraden ska testa drag för första gången!

Du är straight?
– Jag har varit gift och har två barn, men straight? Det vet jag inte…

Ni hade extraöppet igår och kör ikväll fredag och lördag. Ikväll har ni exemplevis en fest med Gunn Lundemo?
– Ja precis, The Lesbian & Queer West Pride Party. Det blir dj:s som Daniela Sea, Lebb Zeppelin, Dj Hindocha, Niki Smith och Denise Lopez, dragshow och en hel del vänner som kommer förbi och gör sin grej.

Under West Pride kör Roar även ett samarbete med Pinchos i Pridepark i Bältesspännarparken.
– Jag har tagit dit lite dj:s för at skapa stämning när man kommer in i parken, och så är jag där och kastar glitter varje kväll. Det blir kul!