Ölmärket Bud Light har varit under attack från konservativa och högerextrema personer under de senaste veckorna efter att de samarbetat med transgenderinfluencern Dylan Mulvaney. Anti-transrepublikaner har kritiserat ölmärket och hotat med bojkotter på grund av dess samarbete med Dylan Mulvaney.

När världens största manliga countrystjärna berättade att de inte skulle bojkotta Bud Light i hans nya bar i Nashville, Friends In Low Places Bar & Honky Tonk startade ett drev mot Garth Brooks. Folk skulle bojkotta hans musik, hans ställe och konserter. Men Garth stod på sig.

– Vi kommer att servera alla märken av öl. Det kommer vi göra. Så är det bara.
Och så fortsatte han:

– Alla har sina åsikter. Men inkludering kommer alltid att vara vad jag står för. Jag tror att mångfald är svaret på de problem som finns här i landet och svaret på de problem som kommer. Jag älskar mångfald. Alla är inkluderade, alla är välkomna. Jag förstår att det kanske inte är andras åsikter, men det är okej.

Men så ville han vara lite extra tydlig och la till:
– Om ni kommer till min bar, älska varandra. Om du är ett rövhål, så finns det massor av andra platser på Lower Broadway att gå till.

Ye Ha, säger vi!