Fredagen den 4 augusti står hon på scenen i Pride Park för att ge oss hitsen vi alla älskar, och efter hennes bejublade framträdande på QX Gaygala 2020 vet vi att hon levererar. 2021 kom senaste albumet ”Magic Still Exists”, som har de Pride-passande ledorden ”kärlek, frihet, och att få vara den du är”.

– Vi är otroligt glada att Agnes kommer till Stockholm Pride för att fira festivalens 25-årsjubileum. Agnes har länge varit en drömbokning för oss, och det känns fantastiskt att återigen välkomna Agnes till Pride Park, säger Mia Modin, festivalchef Stockholm Pride i ett pressmeddelande.

Agnes själv säger:
– Det ska bli underbart att spela i Sverige igen och känns fint att det är just på Stockholm Pride. Det är ett event som betyder mycket för mig och för hela hbtq+ communityt. Mina texter och min musik handlar mycket om frihet och känns som det kommer på ett vackert sätt understryka allt det som Pride står för. Jag ser fram emot att dela denna upplevelse med publiken. Det kommer att bli oförglömligt och magiskt.

Andra artister klara för Stockholm Pride 2023 är bland annat Oscar Zia, Linnea Henriksson, Petra Marklund, Viktor Norén, Storm Dunder, Admira Thunderpussy och Eden Alm. Stockholm Pride äger rum den 31 juli – 5 augusti.