SLM Stockholm smygstartade redan på måndagskvällen med extraöppet i klubben på Wollmar Yxkullsgatan. Från onsdag kör man på traditionsenligt med Öppet hus för alla följt av torsdagens Öppna hus för män och så blir det, passade nog i dessa svettiga tider, sportkväll på fredagen. Lördag är det Dj K-Paxian som spelar och på söndag avslutas läderfestandet på Söder med en Pubkväll.
Men SLM är dessutom aktiva inom Kinkykvarteret i PridePark.
Med en åldersgräns på 18 år kommer förutom SLM även Dekadance, RFSUs BDSM-grupp, ARouse, The Academy, Club Sade och WISH Stockholm att hålla seminarier och diskussioner, lära ut BDSM tekniker och självklart njuta loss i läder och gummi-kläder.
Just SLM har förutom sextekniksamtal även besök av Jonas Gardell som på torsdag 18.30 samtalar med klubbens ordförande Anders Selin utifrån boken och TV-serien Torka aldrig tårar utan handskar.
Innan dess, vid 18.00, kommer Klas Hansson och visar aldrig tidigare presenterade bilder av konstnären Bastille (Frank Weber), som varit med att inspirerar SLM till en av sina mest kinky årliga fester.
En av klubbens legender är såklart Tom of Finland. Om honom berättar Nationalmuseums chef Berndt Arell på fredagskvällen vid 18.00. Arell var tidigare chef för Helsingfors Stads konstmuseum och skrev då med Kati Mustola en bok om Touko Laaksonen som konstnären bakom Tom of Finland, hette.
På fredagskvällen blir det så modevisning i ett samarrangemang mellan SLM och Dekadance. Latex, lack, läder och uniformer visas av burlesque-stjärnan Fröken Frauke och latexmodellen ElegyEllem.
Dekadance står även bakom en stor dansfest på lördagsnatten. Klubben firar 10 år i år och slår på extra stort med fest i Slakthusets lokaler.
Rejäla lekytor, flera barer och två dansgolv finns och klubben, som beskriver sig som en queer kulturförening berättar att man med sina 12 000 medlemmar ”främst riktar sig till unga vuxna som är intresserade av fetischism, ”kinky sex”, exhibitionism och kreativitet, som tycker om att släppa hämningarna, festa loss och dansa till elektronisk musik”.
För att komma in på festen krävs att du klär dig enligt dress code och det handlar då inte om den relaxade varianten, utan det är fest på allvar när Dekandance kör igång!
Prideparaden lär i år bli mer kinky än tidigare när nu alla grupperna gör gemensam sak! Så bered er på att ge vatten till gummiklädda så de inte svimmar i värmen!


Hela programmet för Kinkykvarteret hittar du här