När Åre i mitten av april står värd för Winter Pride har SJ passat på att fixa ett eget regnbågståg. 30% av platserna är redan bokade, säger man från SJ. Tåget lämnar Stockholm central den 15 april och återvänder den 19:e.
– Att ta regnbågståget är det mest miljövänliga sättet att ta sig till festivaldagarna. Dessutom är det ett utmärkt sätt att ladda upp genom att umgås och träffa nya vänner under själva resan, säger Pernilla Johansson, projektledare på SJ Specialresor & Samarbeten i ett pressmeddelande.

Ombord utlovas resenärerna bjudas på flera överraskningar.
– Vi är stolta att vara en del av ett arrangemang fyllt av mångfald, skidåkning, fest, kärlek och öppenhet. Vårt regnbågståg gör dessutom att festligheterna förlängs, säger Pernilla Johansson.
Deltagarna i festivalen får ett specialpris genom att skriva in Kampanjkoden PRIDE vid bokningen. En tredjedel av platserna är på regnbågståget är redan bokade.

Åre Winter Pride innehåller föreläsningar, fester, artistuppträden, afterski med bland annat poolparty på Holiday Club, bergsmeditation, bröllop på fjället och skiers yoga.