– Navid Kabiri bjuder på schlagerstjärnor, RuPaul-drugor & magnifik dansfest

Förra årets avslutningsfest med pulserande dansmusik och medryckande framträdanden på stora scenen är alltså tillbaka. Även denna gång med klubbkungen Navid Kabiri vid spakarna.
– Precis som förra året vill vi göra kvällen till en enda stor dansfest för pridebesökarna. Jag kan avslöja att vi under kvällen kommer att få se en konstellation med några av Sveriges största artister, Vi kommer att bjuda på något helt unikt för Pride 2015…
Förra året stod Scissor Sisters Jake Shears på scenen som dj. Och i år kommer 90-talsistjärnan Robin S. Och ett par populära amerikanska drugor.
– Några av stjärnorna från från Rupaul’s Drag Race uppträder. Dessutom kan jag säga att en och annan världsberömd DJ kommer att dyka upp…
Under kvällen möter vi även flygande reportrarna Christine Meltzer och Carina Berg med gäster, som gör nedslag i Pride Park.
– Det kommer att hända väldigt mycket under kvällen och jag lovar att Pridepubliken kommer att dansa sig igenom ”The Last Dance”, säger Navid Kabiri.

Dessutom arrangerar Navid och Clean Group en rad fester. Under torsdag, fredag och lördag blir det en massa dj:s och en rad uppträdanden.
Först ut är Schlagertraditionen Worlds biggest Schlagerparty.
– I år bjuder vi på en fantastisk fest med bland annat Danny Saucedo, Linda Bengtzing, Therese Grankvist/Drömhus, Kristin Amparo och Molly Pettersson Hammar.
– Och på fredag fortsätter festen med att vi firar Clean Group 10 år med RuPaul-stjärnorna Detox Icunt och Willam Belli, och lördagen slår jag mig ihop med Bernhard på Candy på Operan. Där blir det dj duon Rebecca & Fiona, fyra dansgolv, och plats för 4000 gäster.

Och som inte detta var nog så är Pam Ann på besök i stan för att ge två shower, hitbjuden av just Navid…
– Pam Ann är en storfavorit som jag länge velat jobba med. I år har jag tillsammans med Södra Teatern bjudit hit henne för två specialshower under Pride och EuroGames.
Pam Ann uppträder fredagen den 31 juli och söndagen den 2 augusti på Södra Teatern.

Och så driver du champagnebar?
– Ja, men inte bara det! I samarbete med Moxy och Anna Högkil så arrenderar vi en restaurang, champagnebaren och en och annan satelitbar i parken.