Den 28 juli kl 17-sent singelminglas det på Bitter Pils, mixat för både killar och brudar med karaoke, och fredagen den 31 juli är det på Södra teatern, 18-sent. Båda eventen är gratis. Vi kollade läget med Jonas Norén som tillsammans med Eduardo Afonso fixar nya par genom dessa event.

Hur fungerar singelmingel, berätta!
– Singelmingel är en enkel sak. Hitta ett bra humörsläge, var dig själv, var inte främmande för att prata med andra singlar och nästan viktigast av allt: Lämna eventuell attityd på hyllan hemma.

Hur många brukar komma?
– Förra årets succekväll under Pride på Södras champagnebar så var det i runda tal 200 personer som kom under kvällen och vi räknar med att kunna toppa det denna Pride när vi intar Södra Teaters Champagnebar igen på fredag den 31 augusti.

Finns det någon snittålder?
– Det är rätt brett ålderspann på besökarna. Allt mellan 25 och 50 år gamla, snittet bör lägga nånstans runt 35 år. Glädjande nog har vi några bekräftade par från tidigare singelmingel.

Hur förbereder man sig bäst inför ett mingel?
– En bra inställning är att en av de personerna som du pratar med under kvällen kan vara personen som presenterar dig för din blivande kille eller tjej någon gång i framtiden.

Karaoke på BP låter kul, vilken duettlåt skulle du vilja se framföras av två singlar som vill bli ett par?
– Under karaokekvällen på BP vill vi alla höra Hello av Lionel Richie och inte ett öga är tort.