Nour el Refai är värdinna på scen, vad ska hon göra och varför föll valet på henne?
– Hon välkomna alla och håller i kvällens tyglar på scen. Jag har följt Nour så länge jag kan minnas och hon är en ikon bland flator vår egna lilla älskling, supercharmig och bjuder på sig själv. Jag har försökt få henne att göra nått på min klubb i flera år och äntligen så funkade det tidsmässigt med våra scheman.

Äntligen ges dragkings lite utrymme och uppträder på en fest under Pride, vilka uppträder och vad ska dom göra?
– Tre olika akter kommer köra så kanske vi får se en liten tävling.

Bitte Andersson har gjort visuals, vad är innebär det?
– Bitte är regissören till filmen Dyke Hard som nu släpps filmen på dvd. Detta firar vi med att visa specialgjorda visuals som Bitte gjort just till festen ur filmen Dyke Hard. De kommer går på scenen hela kvällen. Det blir väldigt mäktigt.

Du har lockat en annan publikdragare, fantastiska Saga Becker, vad ska Saga göra?
– Saga är en underbar person och att hon vunnit en Guldbagge är ju så häftigt! Jag brukar varje år leta upp personligheter jag tycker skulle vara grymma som dj:s och lära dem dj:a. Tidigare år har det varit Daniela Sea (L-word), Stockholm Syndrome, Kenny Salomons, Lauren Bedford Russell (The Real L-word), Kiyomi (The Real L-word) Alexander Erwik, Charlotte & Emma Jennie, Mikaela Coco, Laura Bacaj, Gunn Lundemo med flera.

Vad ser du själv fram mest under Pride?
Jag ser fram att hänga med min vän Dj Whitney Day från New York som även är gudmor åt min lilla 5 månaders dotter Freja. Sen att hänga med mina vänner och alla nya vänner jag träffar. Roligast tycker jag min egen fest är då det är min drömfest och vad vore Pride utan paraden.

Det går bra för dig nu, du är den första svenska dj:n som ska spela på Girle Circuit, varför och hur känns det?
– Ja, jag är superglad! Jag ska få spela med mina egna idoler ”Matinée djs” så för mig är det hur stort som helst. Jag har försökt att få komma dit och spela i flera år. Girlie Circuit i Barcelona är Europas största lesbiska festival och allt har ju sin tid och sin plats bara du kämpar och följer dina mål.