Body Cape

– Det finns en fantastisk mängd flaggor inom regnbågs-communityt. Flaggor som visar samhörighet men också en mångfald av identiteter, det är en enorm styrka, säger Jon Voss på QX Shop.
– Men det saknas flaggor! Vi har länge letat efter en flagga med kristna och muslimska symboler, men det har varit svårt att få fram, berättar han vidare. Så vi fick ta tag i saken själv helt enkelt. Så i år kan vi erbjuda regnbågsflaggan med såväl den judiska Davidsstjärnan, Kristus-fisken och den muslimska symbolen Halvmånen och stjärnan.
Flaggorna finns dels som 90 x 150 cm med öglor för hänganordning och dels som flagga 30 x 45 cm på träpinne.
En annan för QX Shop framtagen produkt är Body Cape i regnbågsfärgerna! Flaggan med ärmar så den sitter på plats som en cape under hela paradvägen!
– Den har snabbt blivit populär redan innan vi börjat marknadsföra den, berättar Voss. Vi gillade idén skarp efter att ha sett Body Cape bäras vid fotbollsmatcher i olika klubb- och nationsversioner.
TransPride-flaggan på pinne, som 90×150 och 60 x 90 finns i lager liksom ett nytt fint paraply med knappöppning och som utfällt är 120 cm i omkrets.
– Och så fyller vi på nu inför återstoden av Pridesäsongen. Förutom helgens Pride-firanden är ju bland annat de stora festivalerna i Stockholm, Mariehamn, Malmö, Köpenhamn snart igång och sedan kommer sensommaren med Linköping, Kalmar, Umeå och Visby, för att bara nämna några!
– Eftersom vi nu själva börjar ta fram egna flaggor har vi också större möjlighet att bli återförsäljare åt festivalarrangörer, föreningar och butikskedjor. Och inte minst att vi får en större frihet att själva och med andra aktörer i communityt ta fram nya bra flaggor och regnbågsprylar, avslutar Jon Voss.

Klicka på bilderna för att komma till QX Shop


Halvmånen och stjärnan


Kristus-fisken

Davidsstjärnan

TransPride-flaggan


QX Shops nya paraply