Hallå, Vincent Ferrigan, ny chef på SideTrack, varför satsar ni extra i år?
– Det som gör årets satsning extra speciell, utöver festsamarbetet med King Kong, är vår mysiga uteservering. Tredubblad, öppen till midnatt och drivs tillsammans med storebrorsbaren Half Way Inn. Det kan inte bli bättre, så jag förväntar mig nu att alla vi ”alternativa” ockuperar hela utrymmet under Pride!

Ni lär ha en basement beach, vad menas med det?
– Maria Poolpartyt, som hålls Prideonsdagen, är en mishmash mellan ett fejk-poolparty och en konstgjord beachfest. I vår ”basement beach” finns en sandstrand utan hav och badleksaker, och utan pool. För ärligt, vem vill bada när man kan dricka en “klassisk pojkhora” samtidigt som man flörtar med en? Alla våra gäster erbjuds dessutom möjligheten att byta om till badkläder – changing screens and extended wardrobe folks!
– Dessutom kör vi en sportig fredagsfest där du kan komma som rugbyspelare såväl som butchig konståkare.

Ni kör en FittStim-kväll, har ni många flatbesökare eller är det en utmaning att få brudarna till SideTrack?
– Det här är våran gåva till våra trogna flatgäster. För att vi älskar dom!

Varför ska man gå till SideTrack under Pride?
– De senaste 18 åren har det varit rätt kul här under Pride, så det borde bli kul i år igen.

Ni samarbetar som du sa med King Kong, varför?
– För oss är det helt naturligt att samarbeta med våra gaygrannar. Utöver att King Kong och SLM är grymma på det dom gör, så delar vi samma vision. Vår agenda är knappt dold, vårt community ska ta över Maria Torget – det var ju här som Frigörelseveckan startade 1979! Jag står fast vid att hjärtat av vår community ligger här på Söder. Nu bygger vi ett gaykvarter!

Ni lär ju ha bra mat också, vad från menyn rekommenderar du?
– Jag har inga problem att vara rätt så kaxig när det gäller vår mat. Vi har duktiga kockar vars yrkesstolthet utstrålar från varje tallrik som serveras här på SideTrack och Half Way Inn. Det är ingen hemlighet att vi har extremt god mat för schyssta priser.
Jag rekommenderar stan’s bästa fish ’n’ chip, vår gudomliga fiskgryta, veganska tofuwok och vår ryggbiff med mangosalsa.

Vem skulle du helst vilja se på SideTrack under Pride?
– Om Dolly Parton kommer så lovar vi att döpa om SideTrack till DollyGotWood!