Även i år är Leo B primadonna absoluta i PridePark under Wigstockholm. Precis som förra året blir det drugor, upptåg och lite naket. Och så kan du rösta fram din favorit/dragqueen till årets Miss Pride i QX tält i Pridepark. Kröningen sker på lördagskvällen 19.30.

Hallå Leo B, hur känns det att köra igen, och är det nåt nytt för i år?
– Jag tror det är nytt, för jag kommer inte ihåg nåt från förra året… Det blir nya ”fejs”, nya kläder och allt känns skönt stressat. Jag är tacksam över att Stockholm Pride låter mig ha ”roliga timmen” år efter år och att publiken som managrant ställer upp på allt.

Berätta lite om programmet?
– Det blir sju härliga dragqueens, Miss Sebaby, Ima Queen, Acid Queen, Miss Wamp, Miss Heinz, Lavender Whip och Marie Claudette. Plus porriga killarna The Elfves från King Kong som kommer ”glida runt” med olika uppgifter under timmen. Dessutom blir det tre gästartister som framför varsin låt: The Magnettes från Pajala, glitterpojken Daff med dansare och Arja Saijonmaa! Sen blir det ju en del med mig i fokus också, typ klackracer, stagedive och nån hemlig happening jag inte vågar berätta.

Är det inte svårt att hitta nya drugtalanger inför varje år?
– Nää, jag får många mail under året så det skulle räcka till tre timmar Wigstockholm.
För kommande år kan man maila till mig [email protected]

Arja kommer i år, hur mycket druga är det i Arja egentligen?
– Hon är 100% superstar och ”druga” absoluta!

WigStockholm är namnet, hur många peruker har du själv?
– Typ 30, och just nu bara två som inte är söndersvettade! ”Hardworking dj med wig”, det är jag det…