Vad är Mums Mums?
– Mums Mums är en ny fest som jag ordnar på Judy´s tillsammans med David Amberton. Det kommer bli en helgalen trashig blandning av gladporr och kreativitiet – ett opretto alternativt party för alla. Mycket hångel, pirr, godis och helt sjuka uppträdanden. Lite som roliga timmen ungefär – roliga timmen för slampor! Jag dj:ar under mitt alter ego Baddloveroch David under sitt: Dr Beat, och musiken är de coola nördarnas blandband! Jag var ju med och skrev en liten bok som heter Bögjävlar, där jag efterlyste rolig gör-det-själv-kultur bland svenska bögar, och därför måste jag föregå med gott exempel (skratt).

Vad kommer att hända på klubbpremiären?
– Tryckare, tafshänder och andra roliga överraskningar. Men kvällens höjdpunkt är förstås Fläskprivat – The Musical!

Berätta om Fläskprivat – The Musical!
– Jag snubblade på Fläskprivat – en helt bisarr amatörporrfilm från 1987. Filmaren hade hittat två mulliga tjejer i gula tidningen, och skulle filma en vanlig porrfilm med dem och en stor kåt man. Men ingen hade räknat med deras äldre väninna Maj-Britt! Det var meningen att damen skulle låna ut sin lägenhet mot lite sprit och några hundralappar, men hon stal showen totalt. Hon börjar jaga mannen med en strap on! Varenda försök till upphetsning förstör hon, och hela filmen blir till slut en komisk tragedi. Maj-Britt är min nya idol! Filmen är så absurd, och det närmaste John Waters man kan komma i Sverige. En blandning av amatörporr och konst! Så jag bestämde mig för hylla denna dolda kulturskatt, och sätta upp Fläskprivat – The Musical! Som Maj-Britt ser vi Robert Fux, och medverkar gör också jag, Helena Sandström (You Give Gay People A Bad Name), Makode Linde (Ficks) och musik av Marador (Judy´s Garden). Stefan Malmqvist från SvD gör en cameo som den unge filmaren! Vi blir alla kreativt stylade av fabulöse Martin Bergstöm. Det kommer bli en riktigt mörk mumsig cabaret om fläsk, porr och livet!

Hmm, filmen verkar spektakulär. Var kan man se den?
– Vi lägger upp snuttar ur originalfilmen på youtube ända fram till festen.

Är det här ett arrangemang för alla som inte grejat Beach 2008?
– Haha. Absolut. Och alla andra. Jag vill se smala hångla med tjocka, muskelpuggor slicka på transor och flator som gnider sig mot mansgrisar. Dölj inte ert hull, skippa beachen och kom och släpp loss på Mums Mums!

Mumsmums i QX GayMap