Temperaturen inför EuroPride har definitivt höjts. De stockholmska morgontidningarna har redan fyllts av Pride-material och idag slår Informationscentret i Gallerian upp sina portar. Här kan man fixa biljetter till festivalen, hitta programmet och få Stockholmsinformation.
I ett pressmeddelande från Pride berättas stolt att den svenske rymdhjälten Christer Fuglesang kommer till PridePark på öppningskvällen den 30 juli. Han skall inte skjuta raketer, men väl presentera ABBA-tributegruppen Arrival.
– Det är jättekul att ha fått förfrågan att komma till Stockholm Pride och EuroPride, och jag ser fram emot att uppleva festivalen på plats. Extra roligt är det att presentera gruppen Arrival. ABBA har varit mina favoriter sen jag var liten, och Waterloo var den låten man spelade då jag gjorde min första rymdpromenad, säger Christer Fuglesang i pressmeddelandet.
På onsdagskvällen står förutom Arrival även Moto Boy, Nicki French, La Puma, Joshua Klipp, Linda Sundblad, Sirqus Alfon, Teater Lacrimosa, Lo Kauppi och Figge Norling på de olika scenerna.
Veckopass finns fortfarande kvar att köpa, men de är på väg att ta slut. Vill man försäkra sig om en biljett för hela veckan så boka snarast.Prides Infocenter i QX GayMap